NoWo – Framtidens sparande!

Att det är för krångligt att pensionsspara är det nog många som tycker, det är något som Fintechbolaget NoWo vill ändra på! Det är nog få som på senaste tiden missat reklamen, inspirerad från kultfilmerna Tillbaka till Framtiden, med Adam Alsing där han kommer från framtiden och uppmanar till att skicka dit pengar. Nöjesprofilen går även in som delägare i bolaget.

NOWO adam alsing kod

Adam kliver ur framtidsbilen NoWo

Affärsidén är lika enkel som den är smart, spara ett litet belopp varje dag (mellan 10 och 200kr) för att nå ditt pensionsmål som du satt. Vid varje insättning så står det hur mycket det beloppet kommer att vara värt vid tiden för din pension(undertecknads dagsspar på 18kr kommer vara värd 186kr vid pensionstillfället). Detta är en smart funktion som verkligen uppmuntrar till att spara lite extra istället för att köpa en onödig kaffe eller liknande.

Andra sparsätt som finns är snabbinsättning(där du kan sätta in valfritt belopp), svara på enkäter mot en liten ersättning som sätts in på kontot eller att använda sig av en kod från någon av deras partners i appen. Exempelvis så får du 4% av din hotellkostnad insatt på kontot om du bokar hotell via Hotels.com genom NoWo.

Ytterligare en grej som erbjuds är ett NOWO Mastercard där du får återbäring på allt du handlar.

Som ni kanske märker är möjligheterna till en guldkant på pensionen oändliga med Nowo.
En rolig app som verkligen inspirerar till att spara lite extra.

En annan grej som kan anses vara bra är att pengarna inte sparas i pensionskonto utan på ett fondkonto, det gör att du lättare kan ta ut pengarna om du någon gång skulle behöva det.

För att komma igång lite snabbare så kan du använda dig av koden bil159 när du registrerar dig i appen, då får du 50 kronor gratis insatt på ditt konto! Men var uppmärksam så att du inte missar att skriva in koden när du registrerar dig, det går inte att göra i efterhand.

Missa inte att använda en kod: bil159 till nowo när du registrerar dig för att få(!) 50 kronor!

Appen laddar ni ner här:

App Store: https://itunes.apple.com/se/app/nowo/id1048953177
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.nowo.android

(Visited 214 times, 1 visits today)