Fortsatt bra låneläge

Det låga ränteläget fortsätter att hålla i sig, och med det så är det fortsatt förmånligt att låna pengar. Marknaden för så kallade blancolån, lån som inte kräver någon säkerhet, har haft en explosionsartad tillväxt med en ökning från 83 miljarder SEK år 2001 till nästan 200 miljarder SEK 2014. Med denna otroliga tillväxt så ökar alternativen för lånetagarna med nya kreditgivare hela tiden, bland annat så har numera flygbolaget Norwegian en egen bank.

För att hitta mest förmånliga villkor och bäst chans till lån så rekommenderas att använda sig av en jämförelsesajt där du snabbt kan få en överblick över vilken kreditgivare som passar dig och din situation bäst. 

I dagens läge så är det verkligen lånetagarens marknad då det verkligen är en djungel av olika kreditinstitut och banker som slåss om kunderna, räntan kan skilja många procent beroende på vilken aktör du väljer så gäller verkligen att ha gjort ordentliga efterforskningar för att få så förmånligt privatlån som möjligt och dra nytta av något av hjälpmedlen för privatlån som finns tillgängliga på nätet.

(Visited 29 times, 1 visits today)