Star Wars: The Force Awakens Största Bio-Öppning någonsin!

Star Wars: The Force Awakens hade USA-premiär i Fredags till mångas förtjusning.
Den efterlängtade filmen är den första i serien sedan Disney köpte hela franchiset av George Lucas för 4 miljarder dollar 2012. Intresset för filmen har varit rekordstort och många har uttryckt sin förtjusning i både sociala medier och traditionella medier. Detta var något som reflekterades i siffrorna från öppningshelgen, Star Wars: The Force Awakens fullkomligt krossade tidigare rekordhållaren Jurassic World ( 208 miljoner dollar, 2015) och drog inte smått ofattbara $247,966,675 miljoner dollar under sina första helg på biograferna!

Filmen kommer med största sannolikhet ha ett fortsatt och därmed är även rekordet för mest inkomstbringande film någonsin i fara, rekordet innehas för närvarande av filmen Avatar som dragit in 2,788 miljarder dollar!

(Visited 13 times, 1 visits today)