Då släpps Jurassic World 2!

Universal, studion bakom Jurassic World, har precis tillkännagivit att det blir ytterligare en film med galna dinosaurier. Jurassic World 2 ska ha premiär Fredagen den 22a Juni 2018. Chris Pratt och Bryce Dallas Howard kommer att vara med även i denna!

Jurassic World, som hade premiär i Juni, har varit en av Universal Studios största kassa-succeer någonsin med den 3e största amerikanska bio-öppningen hittills på 614,3 miljoner dollar och totalt 1,52 MILJARDER dollar internationellt i skrivande stund. En otroligt imponerande siffra som gör det lätt att förstå varför studion redan gett ett release-datum för uppföljaren.
Jurassic World är för närvarande den 3e mest inkomstbringande filmen genom tiderna efter Titanic (2,186 miljarder dollar) och Avatar (2,788 miljarder dollar).

Jurassic_World_poster

(Visited 14 times, 1 visits today)