Dyrt att bo litet i Stockholm

Det är väl få som missat det lilla söta gårdshuset i Stockholm som varit till salu? Annonsen blev en viral succé och vi var många som kollade igenom bilderna på det 28 kvadratmeter stora huset. Huset, som ligger på Hantverkargatan i centrala Stockholm, hade ett utropspris på 2 495 000:-! En imponerande stor prislapp för ett litet boende kan tyckas, men vad som är än mer imponerande är slutpriset. Vad kan då det här lilla söta huset ha gått för? Ett par hundra tusen över utrop kanske? Svaret är hela 800 000:- över utrop, eller 3 370 000:-. Det blir ca 120 000 kronor per kvadratmeter! På bilderna nedan så kan ni se det underbara lilla huset. Om det är värt nästan 3,4 miljoner kronor är upp till var och en att avgöra!

Huset är ett av fem byggnadsminnesmärkta på Kungsholmen. Gårdshuset förvandlades till bostad på 30-talet och har totalrenoverats till en toppmodern sekelskiftesvåning i miniformat.

På nedre våningen finns hall/kök med matplats för sex personer, inbyggda vitvaror, tvättmaskin och ett badrum i marmor. En trappa upp finns sovrummet med vindsvibbar, synliga träbalkar och takfönster. Dubbelsängen ryms, eller om du hellre kombinerar en enkelsäng och tv-soffa.

(Visited 64 times, 1 visits today)