Rockstar bekräftar GTA 6

GTA 6

GTA 6

Rockstar Games ska påstås ha bekräftat att Grand Theft Auto 6 är på gång och att de har ”en del idéer” för det. Tja, vi får väl alla hoppas på att detta stämmer!
Grand Theft Auto 6

Vi får självklart ta detta med en nypa salt för tillfället, men saker och ting verkar ta fart på sociala medier mer och mer för varje minut som går. En del rapporter tyder också på att Rockstar har över ”45 år av samlade ideér” för Grand Theft Auto 6 och att företaget redan har börjat utvecklingen på nästa del av spel-serien.

Rockstars VD har sagt följande i ett uttalande: ”We’ve got about 45 years worth of ideas we want to do. We don’t know what GTA 6 will be, but we’ve got some ideas. It comes from the idea first. Where is it going to be set is the first question. 

Then that defines the missions; you’re doing different things in LA than in New York or Miami. The map and story get worked up together, and the story is a basic flow of how it works out so you can layer the missions in.”

Det ska dock kommas ihåg att det fortfarande finns mycket kvar att klämma ur GTA 5 så man bör inte förvänta sig en release av GTA 6 förrän runt 2017 som tidigaste. Men med tanke på hur pass mycket pengar GTA 5 dragit in åt Rockstar( över 800 miljoner dollar de första 24 timmarna och över 2 miljarder dollar totalt!)  så kan vi nog nästan vara helt säkra på att det så småningom kommer en efterföljare!

(Visited 551 times, 1 visits today)