Dan Bilzerian

Såvida du inte bor i en hydda ute i skogen utan någon som helst kontakt med omvärlden så bör du vid något tillfälle hört talas om Dan Bilzerian. Men vem är Dan Bilzerian egentligen? På sitt instagram-konto så är han ” Actor/Astronaut/Asshole and also plays poker sometimes”, och det är just på instagram många har hört talas om honom. Hans riktiga konto har över 6,1 miljoner följare! Där postar han bilder från sin smått overkliga vardag. Dyra bilar, snygga tjejer och vapen är vanligtvis temat. Men hur är det möjligt att ha råd med alla dessa prylar,resor och hus? Jo, han är förutom det vi tidigare nämnt också en riskkapitalist  och född med en tät farsa. 

Han är alltså född relativ rik, hans pappa, Paul Bilzerian, var en framstående finansman under 80-talet som under höjden av sin karriär ska ha haft en förmögenhet på runt 270 miljoner kronor. Sedan så kom motgångarna och så småningom så blev Paul tvungen att ansöka om personlig konkurs 2001. Han ska då haft runt 1 miljard i skulder och enbart 100 000 i tillgångar. 

Men tillbaks till Dan. Dan Bilzerian föddes 1980 i Tampa Bay, Florida US. Vid 19 års ålder så valde han att gå med i den amerikanska marinkåren. Väl där så påbörjade han sin Navy Seal-träning. Han klarade sig ända genom den andra helvetesveckan innan han fick börja om pågrund av ett brott mot säkerhetsföreskrifterna. Han tog sig så småningom igenom hela utbildningen men kickades efter ett gräl med en av administratörerna strax innan sin examen. 

Nu för tiden så ägnar Dan Bilzerian sig som sagt åt ett flertal olika karriärer och ska ha samlat på sig en förmögenhet uppskattad till runt 700 miljoner kronor! Det rycktas också om att han använder ganska stora mängder droger då han redan innan 32 års ålder ådragit sig hela 3 hjärtattacker! Nedan så har vi valt ut lite bilder från hans instagramkonto.

 dinner glasses hotel-room jet shirt suck workout

Dan Bilzerian Förmögenhet: ca 1,19 miljarder kronor!

(Visited 1 150 times, 2 visits today)