Porsche kör fast i cement

Tänk dig att du sitter i rusningstrafiken en måndagsmorgon, vägarbeten bidrar till ännu värre köer än vanligt. Men man inser dock att det inte går att göra något åt utan accepterar lugnt att man kommer få spendera lite extra tid i kö denna morgon. Medan du sitter där i godan ro så kommer helt plötsligt någon idiot i en Porsche farande och kör igenom avspärrningarna.
Dock så visade det sig i den här historien( som ägde rum i San fransisco) att detta försök till tidsbesparing bara ledde till förödmjukelse och en förstörd bil…
98e16dd775e632a109e8c487e5e93c0e
Föraren i porschen missade nämligen att de orangea konerna faktiskt fyllde en ganska viktig funktion, att uppmärksamma och spärra av nylagd våt cement!
Detta fick till följd att porschen( som kostar ca 90 000 dollar) kör fast i cementen…
Byggarbetarna fick sedan spendera timmar med att försöka få loss bilen medan idioten som körde fortfarande sitter kvar i. Antagligen på grund av att han skämdes lite grann, men också för att det inte gick att öppna dörrarna utan att det skulle ha runnit i cement i bilen…
När bilen väl kommit loss hade dock cementen börjat stelna så fälgar,bromsar och hela underredet blev totalförstört. Karma tror jag bestämt att det kallas? Se klipp nedan.

(Visited 15 times, 1 visits today)