Måndag igen…

”Hata måndagar…”, så känner säkert en del när man vaknar upp efter helgen och det är dags för en ny arbetsvecka. Mikrobloggen Twitter har kartlagt vilka ord och meningar twitter-användare skrev under veckodagar och månader 2013 och mönstret är tydligt – på måndagar kan det vara lite deppigt. För det är inte bara till exempel nyheter och kommentarer om tv-program vi twittrar ut, utan massa andra saker såsom vad vi gör och hur vi känner oss. Se mer här.

På en söndag i december eller måndag i oktober är det stor sannolikhet att folk twittrar om att man är nedstämd, visar Twitters undersökning. Men på tisdagar i december och januari verkar det ha ordnat upp sig igen och folk är gladare.

På fredagar i januari är många sena till jobbet, och i juli är det i mitten av veckan de kommer försent. Bakis är man mest på söndagar i mars och torsdagar och fredagar i november.

Känner du igen dig?

(Visited 5 times, 1 visits today)