Legendaren David Hasselhoff

David Hasselhoff Förmögenhet

David Hasselhoff är ju, om du nu mot förmodan missat det, aktuell med sin nya talkshow på tv3. Född 1952 i Baltimore,Maryland, Usa är David en känd skådespelare,sångare och producent. Efter ett gäng mindre roller så slog han igenom stort på 1980-talet i kultserien ”Knight Rider” eller ”Nattens Riddare” som den hette på svenska. Men för många så är han nog mest känd från en annan kultserie, ”Baywatch”. Totalt har han gjort bortåt 60 olika roller genom åren och dessutom haft en ganska så framgångsrik musikkarriär i Europa, hans musik slog aldrig riktigt igenom riktigt igenom hemma i USA. Allt detta har medfört att han samlat på sig en hyfsad förmögenhet. 62årige The hoff, som han kallas, har skramlat ihop imponerande 110 miljoner dollar, eller ca 700 miljoner kronor. Inte illa alls. 

(Visited 127 times, 1 visits today)