Kim DotComs extravaganta livsstil.

Grundaren av fildelningsajten Megaupload.com,Kim ”DotCom”, som enligt uppgift är drygt 2 meter lång och väger 150kg, gjorde en förmögenhet på sin sajt tills FBI stänga ner den. Grundad 2005 tillät Megaupload användare att ladda upp filmer för att delas av alla i världen. Ungefär som Youtube för piratkopierade filmer. De piratkopierade filmerna kostade enligt uppgifter olika filmstudios 500 miljoner under tiden som sidan var aktiv, vilket ledde till att Kim Dotcom nu kan stå inför 55 års fängelse för sina brott. När Megaupload var som framgångsrikast drog Kim Dotcom in runt 150.000 dollar per dag i annonsintäkter,vilket gav honom möjlighet till ett helt fantastiskt liv. Av allt att döma är Kim en ganska häftigt kille som även bjöd in ett slumpmässigt fan att komma fest på hans herrgård bara för att. Nedan bjuds på en liten rundtur av det vansinnigt påkostade liv som ledde till hans gripande. Bilderna nedan inkluderar bilder av hans herrgård som ska ha kostat 25 miljoner dollar komplett med Giraffstatyer i verklig storlek!

Insane fakta om Kim Dotcom lyxiga livsstil:

Kim Dotcom nettoförmögenhet: 200 miljoner dollar
Megauploads huvudkontor i Hong Kong var faktiskt en lyxig hotellsvit som kostade 12.000 dollar per dag.
När polisen stormade hans hus beslagtog de bilar till ett värde av 5 miljoner dollar.
Kims bilar hade registreringsskyltar som ”hacker”, ”stenad”, ”skyldig”, ”MAFIA” och ”GUD”.
Kim bodde i en herrgård till ett värde av 25 miljoner dollar
Megaupload.com avvände sig av över 1500 värdservrar i Virginia, Frankrike och Nederländerna.
Megaupload.com hade 150 miljoner registrerade medlemmar och 50 miljoner dagliga unika besökare.
Det var den 13: e mest besökta webbplatsen i världen.
Kim spenderade $ 500.000 dollar på nyårsfyrverkerier i Auckland, som han sen såg från ovan i sin helikopter.

(Visited 60 times, 1 visits today)